Betaalmethoden

Om het aankoopproces voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken geven wij je de keuze uit 3 verschillende betaalmethoden:

1. iDeal


iDEAL is dé standaard voor binnenlandse betalingen via internet. Het biedt online betaalgemak omdat iDEAL aansluit op de vertrouwde systemen van internetbankieren. Zo kunt u gelijk aan het einde van uw bestelling het totaalbedrag overmaken in uw eigen internetbankier omgeving.

Wij bieden iDeal als betaalmethode gratis aan voor bestellingen boven €5,-.

2. Paypal


Met paypal kunt je eenvoudig betalingen verrichten vanaf jouw eigen beveiligde paypal account. Op deze manier kun je betalen met je bankrekening of met je creditcard. Bij paypal is jouw aankoop altijd verzekerd. Paypal rekent daar wel kosten van 0,35 + 3,4% voor. Wij berekenen deze betaalkosten door.

Vereiste is dat je een paypal account hebt aangemaakt. Je kunt dit doen op www.paypal.nl

3. Directe overschrijving


Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf via je eigen bankrekening over te boeken op ons rekeningnummer. Doe dit altijd onder vermelding van het gekochte artikel.
Houd er rekening mee dat een overschrijving van bank naar bank enige werkdagen kan duren.

4. Afterpay

 
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 750,-.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Je hebt bij elke aankoop standaard 7 werkdagen bedenktijd bij onze Gameshop. Mocht het artikel toch niet aan jouw eisen voldoen kun je het altijd in de originele verpakking terugsturen. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina verzenden & retourneren.


Heb je hier nog vragen over? Vul dan het contactformulier in en we komen er direct bij je op terug.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »